Franskundervisning

flag-french.png

Fransk

Til et franskkursus på BLS lærer du ikke alene at tale og skrive fransk, men du lærer også de kulturelle koder, der sikrer dig succes i kommunikationen med fransktalende folk - uanset hvor i verden de befinder sig.

Et kendskab til fransk er altid et plus på cv-et, og skal man begå sig på de fransktalende økonomiske markeder i Nordamerika, Europa og Afrika, er det intet mindre end et must. En europæisk undersøgelse har vist, at en stor del af de markeder, der går tabt, skyldes udenlandske firmaers mangel på sproglige og kulturelle kompetencer. Det går ud over kommunikationen og forringer forretningsklimaet.

Også mange internationale organisationer som fx EU, FN og NATO ser meget gerne, at deres ansatte kan fransk, og fransk fungerer i øvrigt som internationalt sprog på flere områder, såsom diplomati, post og jernbanetransport.

Der er også mange danskere, der gennem en årrække har købt hus eller lejlighed i Frankrig, og de vil gerne kunne kommunikere med lokalbefolkningen og forstå, hvad der sker omkring dem - navnlig socialt, men også fx skattemæssigt. Alene ved den franske middelhavskyst bor der fast mellem 6.000 og 7.000 danskere (det tal inkluderer ikke familier, der bor fast i Danmark og har feriebolig i Frankrig).