Om os

Om os

Business Language Services

BLS er blandt de førende sprogorganisationer i Danmark.

Vi har til huse på Bredgade 36 i København, og underviser i hele landet. Med uddannelsesbaggrund fra bl.a. Oxford University er ledelsen kompetent, og mere end 50 kvalificerede undervisere og fagfolk arbejder fælles for at leve op til vores erklærede mission om at udvikle menneskers og virksomheders forståelse for vigtigheden af korrekte sproglige færdigheder.

De største opgaver og de dygtigste medarbejdere

BLS har til stadighed den store fornøjelse at blive valgt af en række af Danmarks største virksomheder og organisationer til at varetage landsdækkende sprogundervisning.

Af samme årsag er vi i stand til at tiltrække og fastholde højtuddannede og kompetente sprogundervisere fordelt over hele Danmark.

En del har tillige erfaring inden for en lang række andre områder - fra shipping over it til jura og fra servicejobs til administration. Disse undervisere er derfor ikke alene sprogligt kompetente, men også erhvervssprogligt kompetente.

Vi ansætter vores undervisere efter en kritisk vurdering af deres sprogkundskaber samt deres evne til og erfaring i at formidle. De undervisere, der slipper gennem nåleøjet, har vi gode og langvarige forhold til - noget, både vi og vores kunder sætter pris på.

 

Fleksibilitet er nøglen

Ethvert sprogkursus hos BLS er skræddersyet til det aktuelle behov. Fleksibilitet i undervisningen er derfor essentiel for os - vi planlægger kursusforløb med alle involverede parter, så undervisningens tid, sted og frekvens passer ind i deltagernes daglige planlægning.

Vore uddannelsestilbud er i og på alle sprog og dækker et bredt spektrum med fokus på bl.a.:

Sprogundervisning

Tolkning

Oversættelse

Korrekturlæsning

E-learning

Ansættelsestests

Eksamensforberedelse

Kulturforståelse

Kurser for børn

Betalings- og aflysningsbetingelser

Aflysning.

Kunden skal aflyse undervisningen inden kl. 12.00 den foregående dag. Dette kan gøres til underviseren eller direkte til BLS’ kontor. BLS vil da skubbe de pågældende lektioner vederlagsfrit til slutningen af kurset, således at kurset blot forlænges med et ekstra møde. Ved aflysning senere bortfalder lektionerne og kan ikke erstattes.

I tilfælde af lærerens sygdom:

BLS informerer deltageren/deltagerens firma hurtigst muligt. Lektionerne skubbes vederlagsfrit til slutningen af kurset.

Betaling.

Netto 30 dage fra fakturadatoen. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes rente med 0,75 % pr. påbegyndt måned. Ved fremsendelse af evt. betalingspåmindelse opkræves kr. 100,-. Der faktureres ved kursusstart. De aftalte og bekræftede antal lektioner er bindende og forfalder samlet til betaling. På grund af BLS’ modulsystem kan ethvert kursus altid forlænges. Aflyser en kunde et helt kursus efter bekræftelse men inden kursusstart, faktureres kr. 500,00 i administrationsgebyr. Efter kursusstart refunderes kursusprisen ikke. Udsatte lektioner tilgodeskrives, men skal være afviklet senest et år efter udsættelsen.

Kørsel:

BLS beregner kørsel efter statens til enhver tid gældende takst. Beregningen påbegyndes ved afstand på mere end 10 km fra BLS. Pr. 1. januar 2020 er taksten kr. 3,52 pr. km.